HANS DINGS

| Trading stable for show jumpers

Referenties

Italy HDH

Fantastische start voor de 8 jaar oude Italy HDH in Wellington.
De 8 jaar oude Italy HDH heeft fantastisch gesprongen tijdens zijn eerste week op het WEF in Florida.
Woensdag nam hij de tweede plaats in de 1m35 proef, gevolgd door een tweede plaats in de 1m40 barrage proef op donderdag. Italië is een vader van ‘Cream on top’, moedersvader is Numero Uno. Hij is gefokt door Hans Dings, Heeze (NED) en in eigendom van Ballywalter Farms.
Bertram Allen 23-01-2021

Katokyboy HDH

Deze om meerdere redenen opvallende Katokyboy HDH Arezzo VDL x cream on top beschikt over alle eigenschappen waarmee hij kan uitgroeien tot zowel een tophunter als een internationaal succesvol springpaard. Hij is geheel volgens de filosofie van Hans Dings gefokt, met diens valkkleurige oogappel Cream On Top als moedersvader. In de Stal Hendrix-competitie maakte deze vierjarige hengst keer op keer indruk met zijn enorme vermogen, fantastische reflexen en uitzonderlijke techniek. Zijn vader Arezzo VDL presteerde zelf verdienstelijk op internationaal 1.50m-niveau met Jessica Kürten en Jur Vrieling, en drukt een stempel op de fokkerij met succesvolle nakomelingen als Edgar M, Electra B, Hampshire en Farezzo. Katokyboy HDH dankt zijn opvallende verschijning aan moedersvader Cream On Top, die met Rob Heijligers op 1.40m-niveau heeft gepresteerd. Via de internationale sport- en fokhengsten Douglas en Coriano gaat deze moederlijn terug op de Grannus-dochter Lagrande.
Dutch Sport Horse Sales 2019

For Gold HDH

gevonden als jong paard en we wisten meteen dat hij heel bijzonder zou worden!!
Gp of Dessert horse park international
Alec Lawler 12-2020

Hipokrates HDH

Ons nijlpaard (Hipokrates, tegenwoordig bekend als Spectrum Z) lijkt een opkomende beroemdheid te worden in de VS. Wij zijn zo trots en verheugd voor wat zijn toekomst brengt.
Tyna Pajtlova 15-2-2020

ONZE SOCIAL MEDIA
DEEL DEZE WEBSITE
ONZE SOCIAL MEDIA
DEEL DEZE WEBSITE